Newsletter
Info / Cum comand

Cum comand

 

DATE NECESARE PENTRU A COMANDA

Nume si Prenume.
Numar de telefon valid.
Adresa de email functionala.
Date facturare persoane fizice (serie si numar carte identitate sau buletin).
Date facturare persoane juridice (denumire firma, nr. inregistrar registrul comertului, cod fiscal, sediul social, banca, cont bancar).

Date necesare livrarii comenzilor :
Adresa de livrare pentru comanda trebuie sa fie completata corect.

Livrarea in Bucuresti poate fi realizata direct de catre noi sau la sediul nostru. Livrarea in tara se realizeaza prin curier sau Posta Romana.

Detalii produse comandate :

Produsele comandate fara datele de identificare ale autovehiculului nu pot fi verificate daca sunt compatibile cu cele care va sunt necesare.
Produsele vor fi livrate conform comenzii dvs. fara a mai fi verificata compatibilitatea lor.
Pentru o verificare corecta a produselor va rugam sa completati campul "Numar de Identificare" sau luati legatura telefonic cu noi.

TERMENI SI CONDITII COMANDA

Toate comenzile catre autorush.ro. sunt supuse unor termeni si conditii.

Orice piesa auto comandata de catre client din stocurile autorush.ro sau ale furnizorilor nostri interni se livreaza in termen de 24 ore din momentul confirmarii comenzii ferme de catre client. Livrarea se va face prin curierul agreat de autorush.ro.

In situatiile in care piesele nu se potrivesc cu cele de pe autovehiculul pentru care au fost comandate, se pot returna in termen de 7 zile calendaristice de la receptia marfii.

Returul se accepta numai daca au fost trimise in scris la una din adresele de e-mail, toate datele de identificare ale autovehiculului cerut de autorush.ro si necesare identificarii pieselor.

Autorush.ro nu isi asuma raspunderea pentru piesele comandate gresit sau din confuzie (ex: in loc de cap de planetara la roata se comanda cap de planetara de la cutia de viteze) de catre client.

In toate situatiile in care clientul comanda o piesa gresit toate cheltuielile cu transportul pieselor si rambursul banilor cad in sarcina acestuia.

Toate reclamatiile se vor solutiona, doar daca au fost trimise in termen de 7 zile calendaristice de la confirmarea de primire a marfii.

Emiterea comenzii ferme de catre client reprezinta acceptarea ofertei vanzatorului si are valoare de contract vanzare - cumparare.

Prin comanda ferma clientul se obliga sa achizitioneze piesele comandate.